Која е последната желба на момчето на кое му останува еден месец живот?

Loading...

На осумгодишниот Хајрудин единствената желба му е да го запознае својот идол Ибрахимовиќ!Хајрудин Каменјаш од Сараево, пред шест години заболел од тежок вид на леукемија, а според прогнозите на докторите има уште еден месец живот.
Неговата последна желба е да го запознае Ибрахимовиќ.
„Последната желба му е да го види Ибрахимовиќ, неговата мајка ме замоли во солзи да направам се што можам за да го овозможам тоа, а со тоа и да ја исполнам и последната желба на нејзиниот син. Токму затоа ве молам сите доколку има некој контакт од него или неговиот менаџер да ни помогне. Не е важно каде е тој, ние се ќе организираме и превоз и се останато.“-напиша на својот профил Теа Рекиќ која има хуманитарна организација преку која им помага на децата во Босна.Хајрудин Каменјаш од Сараево, пред шест години заболел од тежок вид на леукемија, а според прогнозите на докторите има уште еден месец живот.

loading...
Loading...