Која е поубава бринетата Миранда Кер или русокосата Кендис Свинпул

Дали ви се познати Миранда Кер и Кендис Свинпул, прекрасните модели на Викторија Сикрет ? Ако не, еве неколку фотографии да ве потсетиме на нивната

Пронајдете не на следниве мрежи: