Која е среќничката што Енрике Иглесиас ја бакна на сцена?

Латино заводникот Енрике Иглесиас на своите обожавателки им покажува кога е добро расположен.Некои од нив ги вади на сцена и ги бакнува в уста, по што тие остануваат шокирани и блажени.
– Се возбудувам кога сум на сцена. Не го правам тоа така често, само кога сум навистина добро расположен – изјави Иглесијас, додавајќи дека при бакнежот никогаш не „пушта јазик“.Некои од нив ги вади на сцена и ги бакнува в уста, по што тие остануваат шокирани и блажени.
– Се возбудувам кога сум на сцена. Не го права

Пронајдете не на следниве мрежи: