Која е утринската тајна на мажите?

Нивото на тестостерон кај секој маж наутро е околу 25%-50% и подоцна во текот на денот опаѓа. Едно од научните објаснувања вели дека половиот орган има „тренинг“ и тој наводно се „приготвува“ за денот кој претстои.
 
Во текот на ноќта, мажите може да се возбудат дури и на најмал допир или реакција. Не е нужно девојката да спие крај него.
Паровите би требало да направат компромис околу ова. Кај мажите нивото на тестостерон се зголемува наутро, додека кај жените либидото е поголемо во текот на ноќта.
Направете компромис и ќе немате проблем околу утринските ерекции или ноќните либида!

 

Во текот на ноќта, мажите може да се возбудат дури и на најмал допир или реакција. Не е нужно девојката да спие крај него.

Пронајдете не на следниве мрежи: