Која храна помага при отечени капаци и тенка коса?!

Loading...

Еве што треба да јадете, а што да избегнувате доколку имате проблем со отечени капациЕве што треба да јадете, а што да избегнувате доколку имате проблем со отечени капаци
Треба да јадете
Диуретиците како што се перунот и шпарглата го намалуваат отокот. Храната богата со калиум како што е бананата помага во одржувањето на течноста во организмот. Лутата пиперка ја поттикнува циркулацијата и влијае на лимфната дренажа околу очите.
Повеќе на: najadise.mkЕве што треба да јадете, а што да избегнувате доколку имате проблем со отечени капаци

loading...
Loading...