Колкав му е прстот, толкав му е пенисот!

Соодносот помеѓу должината на палецот и показалецот кај мажите покажува каква е големината на нивната гордост, се вели во студијата спороведена во Кореја.
Повеќе на ТЗМ.МКСоодносот помеѓу должината на палецот и показалецот кај мажите покажува каква е големината на нивната гордост, се

Пронајдете не на следниве мрежи: