Колку би чинел еден iPhone во 1991 година?

Loading...

Нема шанси да погодите…Новинарот Брет Свансон недоамна се обидел да пресмета колку би чинел еден iPhone 5s  кога би се произведувал во 1991 година. Тој се одлучил за оваа нализа откако прочитал еден прилог во кој се споредуваат гаџетите низ времето. 
Производството на телефон како што е iPhone 5s во 1991 година би чинело неверојатни 3,56 милиони долари.Новинарот Брет Свансон недоамна се обидел да пресмета колку би чинел еден iPhone 5s  кога би се произведувал во 1991 година. Тој се одлу

loading...
Loading...