Колку често го менувате градникот и како влијае тоа?

Loading...

Ако некогаш сте се запрашале колкав му е „животниот век” на градникот, и дали може да биде штетен, одговорот е тука.Градникот кој ние често знаеме долго да го носиме, треба да се менува на секои 6-8 месеци, и секако редовно да се пере, особено со ладна вода, за да се избегнат габични инфекции.
Исто така се препорачува да не се суши на жица, туку на пешкир по перењето. Градникот кој ние често знаеме долго да го носиме, треба да се менува на секои 6-8 месеци, и секако редовно да се пере, особено со ладна вода, за д

loading...
Loading...