Колку е само безобразен: Огнен Амиџиќ водел емисја во маица со тотално луд натпис!

Само тој го може ова…„Колки нос, толки понос“ (колкав нос,толкава гордост), пишува на маицата која Огнен Амиџиќ  ја облекол и во која ја водел својата емисија.
„Слободно би можел да ми биде и погоилем носот“, рекол Огнен.
„Колки нос, толки понос“ (колкав нос,толкава гордост), пишува на маицата која Огнен Амиџиќ  ја облекол и во која ја водел својата

Пронајдете не на следниве мрежи: