КОЛКУ ТРОЈКИ ГЛЕДАТЕ: Досега НИКОЈ не успеа да даде точен одговор!

Loading...

На прв поглед се чини дека има 9 броеви, но погледнете подобро. Едни велат има 19, други 21…На прв поглед, задачата изгледа едноставно: Избројте колку пати бројот 3 се појавува на сликата!
Оваа фотографија во рекорден рок собра повеќе од 17.000 лајкови и над 220.000 коментари, од кои поголем дел не се точни!
Дали ќе ви успее?
Ние успеавме да најдеме 19 такви броеви. Меѓутоа, многу корисници тврдат дека ги има 21.
Избројте сами!
На прв поглед, задачата изгледа едноставно: Избројте колку пати бројот 3 се појавува на сликата!
Оваа фотографија во рекорден рок собра пов

loading...
Loading...