Колумна за Вардар и Металург: Ноќта кога почна се да се руши!

Вардар и Металург и денеска се тема број еден во спортските медиуми во нашето опкружување, особено во оние медиуми кои се специјализирани за ракомет.Интернет порталот „Balkan-Handball“ објави одлична колумна посветена на македонските тимови и нивниот пласман во четвртфиналето, потпишана од Жика Богдановиќ.  Меѓудругото во колумната пишува:
-Падна Колдинг, падна и Хамбург, падна и „Balkan-handball“ таа ноќ, 30-ти март! Онака, мазохистички, со едно пиво да се наздрави, гледавме „real-time“ како статистиката неконтролирано расте, стотици и стотици луѓе го нападнаа нашиот сајт и го срушија, но ете за прв пат, не ни беше жал. Не ја алармиравме техничката поддршка, ни беше јасно, кога историјата се пишува, мора се да се руши. Руши, нека е со среќа! Да живее ракометот!.
Ова е само дел од она што новинарот Жика Богдановиќ го напишал во својата колумна по повод пласманот на Вардар и Металург во четвртфиналето од ЛШ, а целосниот текст можете да го прочитате на следниот ЛИНК.Интернет порталот „Balkan-Handball“ објави одлична колумна посветена на македонските тимови и нивниот пласман во четвртфиналето, потпиш

Пронајдете не на следниве мрежи: