Комарец и го спасил животот: Мислеле дека е алергиска реакција, а потоа следел вистински шок!

Loading...

Местото каде што ја каснал комарецот станало црно и отечено. Мајката се посомневала дека е алергиска реакција па веднаш ја однела на лекар. Меѓутоа, лекарите во болница ја пратиле на детални испитување.Загрижената Хајли Вилиамс (25) ја однела ќерката Кони на лекар.
Мајката очекувале дека ќе и препишат апчиња, но не било баш така… На девојчето му била дијагностицирана рана фаза на леукемија.
-Но за среќа овој вид на леукемија може да се излечи доколку е дијагностициран рано.

 
Па хемотерапијата дала резултати. Седум месеци по дијагнозата, девојчето кое сега има 4 години заздравува, а целосно се очекува да биде излечена во јануари 2016.
-Лекарот беше прекрасен и веднаш не прати во болница- изјавила мајката.
-Бевме шокирани кога ја дознавме веста но за среќа се добро заврши.- додава.Загрижената Хајли Вилиамс (25) ја однела ќерката Кони на лекар.
Мајката очекувале дека ќе и препишат апчиња, но не било баш така… На дево

loading...
Loading...