Коментар од македонски обожавател: „Емина што ти текнало со капа од ВМРО?“

Коментар од македонски обожавател до Емина Јаховиќ!Познатата пејачка и неодамнешна судијка на X-Factor Adria, Емина Јаховиќ, постојано објавува фотки на социјалните мрежи и добива разно разни коментари од обожавателите… Некои ја сакаат повеќе некои помалку, но таа одлично, знае да се носи со славата.
Овој пат налетавме на еден необичен коментар од македонски обожавател, под сликата на која Емина носи капче од Манчестер Јунајтед.
Погледнете што ја праша тој Емина, на следната страна:

 Познатата пејачка и неодамнешна судијка на X-Factor Adria, Емина Јаховиќ, постојано објавува фотки на социјалните мрежи и добива разно разни комент

Пронајдете не на следниве мрежи: