Кому ќе му припадне ќерката Тара по разводот?

Српската пејачка Ана Николиќ дефинитивно одлучила да му стави крај на бракот со раперот Стефан Ѓуриќ Раста, па денеска таа ќе поднесе барање за развод.Иако тие веќе подолго време не се заедно, се договориле да го делат старателството над нивната ќерка Тара.
– Ана не сака на својот се уште законски сопруг да му го ускрати правото да го гледа невото дете и сака и едниот и другиот да се грижат за Тара. Важно и е да биде прсутен во животот на детето, па затоа заеднички да решиле да ги поделата обвриските околу неа. Сега за сега, иако не се заедно, а не се ниту легално разведени, Раста редовно доаѓа во нејзиниот стан каде минува време со Тара. Не сакаат да прават сензации и да ги комплицираат работите околу разводот, па токму заради тоа го потпишаа и тој договор за старателство, кој кога и офифцијално ќе бидат разведени ќе стапи на сила, изјавила блиска пријателка на пејачката.
 Иако тие веќе подолго време не се заедно, се договориле да го делат старателството над нивната ќерка Тара.
– Ана не сака на својот се

Пронајдете не на следниве мрежи: