Концерт „Пееме до ѕвездите“ во Битола

Loading...

Концертот насловен како „Пееме до ѕвездите“ и годинава ќе ја продолжи традицијата, асе одржува по повод раѓањето на нашата најголема музича икона, Тоше Проески.Концертот ќе се одржи во големата сала на Центарот за култура во Битола, во сабота, со почеток во 19 часот, а покрај прекрасните „Ѕвончиња“ годинава ќе учествува и групата „Калабалак“, вокалната група „Мелодиум“, а ќе гостува и хорот на словенечкото друштво „Триглав“
МакфаксКонцертот насловен како „Пееме до ѕвездите“ и годинава ќе ја продолжи традицијата, асе одржува по повод ра

loading...
Loading...