Конечната бројка на загинати од пожарот во Гренфел тауер во Лондон нема да се знае до крајот на годината

Конечната бројка на загинати од пожарот во Гренфел тауер во Лондон нема да се знае до крајот на годината, а 80 луѓе се претпоставува дека се мртви, соопшти полицијата.Најголемиот број од загинатите најверојатно настрадале во 23 од 129. станови.
Властите соопштија конечната бројка на загинати ќе се знае дури по завршувањето на операцијата за обновување на зградата.ВНајголемиот број од загинатите најверојатно настрадале во 23 од 129. станови.
Властите соопштија конечната бројка на загинати ќе се знае ду

Пронајдете не на следниве мрежи: