Конечно откриен тестаментот на Пол Вокер!

Loading...

Пол Вокер, познатиот актер кој неодамна го изгуби животот во страшната сообраќајна несреќа, целото свое богатсво и го оставил на својата ќерка!Како што пренесуваат светските медиуми, актерот на “Брзи и бесни”, не оставил ништо од своето богатство ниту на некој од другите членови на семејството, ниту на неговата девојка со која беше заедно од нејзината 16-годишна возраст, туку целото свое богатство од 25 милиони долари ќе и припаѓа на неговата Мидоу Вокер.
Ќерката на Пол, израсна на Хаваите со својата мајка, Ребека Сотерос, а пред смртта на нејзиниот татко се пресели кај него.Како што пренесуваат светските медиуми, актерот на “Брзи и бесни”, не оставил ништо од своето богатство ниту на некој од другите членови на семејст

loading...
Loading...