Косата открива какви сте во кревет!

Loading...

Дива, распуштена, собрана, вечно средена… косата дава сигнали за тоа какви сте во кревет.Косата на другите им кажува колку сте сигурни во себе и кои се вашите особини, но кажува нешто и за вашата сексуална страна. Еве што косата открива за вас.
Коса собрана во репче
Иако може изгледа дека сте наивни и невини, експертите велат дека овие жени се надмени во кревет. Всушност, собирањето на косата допринесува за покажување на лицето и очите што покажува дека оваа жена има голема сексуална самодоверба.
На оваа жена и е потребно долго водење љубов и интересна предигра.
Секогаш уредна и средена коса
Ако сакате вашата коса секогаш да изгледа уредно- вие сакате ред и доследност, па дури и во љубовниот и сексуалниот живот. Вие знаете што сакате и тоа така нека остане. Најсреќни сте кога го имате последниот збор, истото важи и за сексот.
На оваа жена и е потребна авантура.

 
Пуштена, слободна и дива коса
Доколку сте од оној тип на жени кои сакаат постојано да носат пуштена коса, понекогаш и малку разбушавена, тогаш вие навистина се чувствувате добро во вашата кожа. Имено, овие жени обожуваат секс, сакаат да експериментираат во него и не е толку тешко да се наговорат. Овие жени се сон за скоро секој маж бидејќи секогаш оставаат добар впечаток во кревет.
Кратка коса
Овие жени се самоуверени, велат експертите. Жените кои имаат храброст да носат кратка коса, знаат кои се и што сакаат во животот. Тие се оргинални и не сакаат да ги следат останатите. Такви се и во кревет. Косата на другите им кажува колку сте сигурни во себе и кои се вашите особини, но кажува нешто и за вашата сексуална страна. Еве што косата открива

loading...
Loading...