КОШМАР: Тинејџерка ги исфарбала трепките, а потоа се соочила со шокантни последици…

Тринаесет годишната Маша Кузнетсова се подготвувала за настапот на својот ансамбл и доживеала нешто што не го очекувала ни во најлошиот кошмар, слепило после третманот.Бидејќи за концертот морала да користи шминка, родителите сакале да и го скратат времето за подготовки за настапите и ја одвеле во козметички салон на третман на трајно фарбање на трепките и веѓите. Целиот третман не чинел многу, но предизвикал шокантни последици.

-Хемикалиите користени за третманот на Маша ѝ ги изгореле капаците на очите и кожата и предизвикале привремено слепило.Бидејќи за концертот морала да користи шминка, родителите сакале да и го скратат времето за подготовки за настапите и ја одвеле во козметички салон

Пронајдете не на следниве мрежи: