Костадин Керпичоски: „Окупацијата“ на медиумите од страна на ВМРО-ДПМНЕ

Loading...

Секој ден по едно ново обвинување како тоа во Македонија отако владее ВМРО-ДПМНЕ немало слобода на медиумите, медиумите биле окупирани од страна на владеачката партија, премиерот ги режирал и монтирал прилозите и што ли уште не!КОЈА ГОЛЕМА ЛАГА!
Ако добро погледнете во комунистичките медиуми, ќе знаете дека тие воопшто не се окупирани, ако преброите ќе дознаете дека СДСМ, СОРОС и Владе имаат повеќе медиуми од владеачката партија.
За да се увериме во сево ова што го зборувам, доволно е да отвориме само неколку такви и да ги прочитаме насловите во истите. За да ова не бидат само празни зборови, ќе ви цитирам неколку наслови на статии во горенаведените портали:
1. „Костадин Керпичоски младиот и нов клатикур и пиун на премиерот“
2. „Грујо во ново издание на пинк пантер“
3. „Пивофест и (НЕ) транспарентноста позади пивото и скарата“
4. „Малку грозна симболика за премиерот во заминување!“
Ваквите наслови и уште многу други погрозни и грди од овие, се добар доказ за „УГНЕТУВАЊЕТО“ на медиумите од страна на ВМРО-ДПМНЕ.
Ова е добар доказ за тоа колку само портали работат под „закрила“ на СОРОС и ВЛАДЕ и колку јавно без никаков проблем ја бранат другата опција (ОНАА ВО ОПОЗИЦИЈА).
Ова е добар ДОКАЗ за тоа дека во Македонија владее демократија и тоа не само во поглед на креирање на јавното мислење, туку и во останатите сфери. И верувајте и покрај сѐ, и покрај нивните измислици и помпезни наслови на статии, прислушкувани нелегално стекнати материјали и што ли уште не, СДСМ „владее“ доле ниско како опозиција и таму и ќе остане.
СДСМ како опозиција е НЕПРИКОСНОВЕНА!КОЈА ГОЛЕМА ЛАГА!
Ако добро погледнете во комунистичките медиуми, ќе знаете дека тие воопшто не се окупирани, ако преброите ќе дознаете дек

loading...
Loading...