Крај на војната помеѓу Кристина и Емина?

Loading...

Во вечерашното лајв шоу на Х фактор по настапот на малата Илма со песната „Као птица на мом длану“ од Пилоти, следуваа бројни коментари од популарното жири. Некои добри, некои помалку добри, сепак Илма како и секогаш ја воодушеви публиката.Но, тука имаше еден момент, кој не можеше да не остане незабележан. Кристина се согласи со коментарот на нејзината колешка Емина кој гласеше дека можеби ова е премногу машка песна за неа. 
Таа се изјасни со зборовите: „Се согласувам со мојата колешка Емина“.
Дали ова треба да значи крај на војната помеѓу нив двете?Но, тука имаше еден момент, кој не можеше да не остане незабележан. Кристина се согласи со коментарот на нејзината колешка Емина кој гласеше дека м

loading...
Loading...