Креативна работилница

Loading...

Ниски цени од денеска за сите љубители на модата кои сакаат да се дел од урбаната приказна на продавниците Пенти и НББ по повод овогодинешниот Black Friday. Во сите продавници на Пенти низ Македонија, купувачите ќе имаат можност да купат килоти од 79 денари, како и памучни чорапи по цена од 29 денари.Насликаните предмети ќе бидат дадени за продажба на новогодишен базар, а средствата собрани со продажбата ќе бидат донирани за деца кои се во социјален ризик. Секое дете учесник на работилницата ќе добие мал подарок како наша благодарност за неговата хуманост.Ресурсниот Центар се наоѓа на ул. Палмиро Тољати бб, во дворот на градинката 25 Мај, објект Искра.Информации за настанот може да се добијат на телефон: 071 370 150Ликовната работилница е дел од програмата Општинско корисна работа, а ја реализираат општина Гази Баба во партнерство со СОС Детско село Македонија.Насликаните предмети ќе бидат дадени за продажба на новогодишен базар, а средствата собрани со продажбата ќе бидат донирани за деца кои се во социј

loading...
Loading...