Креветот е досаден? Еве топ 5 места во домот каде што може да имате секс!

Loading...

Ви здосади креветот? Вклучете ја фантазијата и пронајдете нови места каде што може да имате секс. Овие 5 места се нашиот предлог:
Под тушот
Одлично место ако ви здосади креветот, едноставно нема да биде многу експериментирање а ќе уживате.
Во кујната
Може да искористите многу делови од кујната, може да биде масата или пак некои други елементи. Ќе внесете новости и малку ќе го зачините сексуалниот живот.
На стол
Може да го одберете местото и да започнете со акција. 
На подот
Обидете се да ја разбудите фантазијата, зошто секогаш да биде на креветот пробајте нови пози на подот. 
На скали
Одлично место за целосно разгорување на страстите. Притоа ќе може да експериментирате со повеќе пози.Овие 5 места се нашиот предлог:
Под тушот
Одлично место ако ви здосади креветот, едноставно нема да биде многу екс

loading...
Loading...