Кристина Ковач:„За сега добро пројдов, лудило, дете колне деца!“

Loading...

Бидејќи е исфрлена од Х фактор, Илма Карахмет ги колнешепреку Фејсбук Емина Јаховиќ чиј глас пресуди да го напушти натпреварувањето, како и останатите натпреварувачи на Х фактор!Поради истото се огласи и Кристина Ковач со следното:
„За сега добро пројдов, лудило, дете колне деца!“
 
А, како Емина возврати на клетвите на Илма погледнете ТУКА!Поради истото се огласи и Кристина Ковач со следното:
„За сега добро пројдов, лудило, дете колне деца!“
 

loading...
Loading...