КРВ И ВРЕСОЦИ: Ужасна глетка по масакрот во Србија!

Синиша Златиќ (38) кој уби 5 и рани 22 лица, сега се обидува да се брани со праиказната дека само сакал да ги понижи и да го молат да не ги убие.Трагите од крвавиот пир во кој Синиша Златиќ ја уби поранешната сопруга и уште 4 лица беа видливи на секој чекор во кафулето „Макијато“ во близина на Зрењанин, а жителите на Житиште, некогаш мирно среднобанатско место, нема долго време да ја исперат крвта на недолжно загинатите свои сограѓани.
Снимките од крвавиот масакр се со вознемиравачка содржина, погледнете ги тука.Трагите од крвавиот пир во кој Синиша Златиќ ја уби поранешната сопруга и уште 4 лица беа видливи на секој чекор во кафулето „Макијато“

Пронајдете не на следниве мрежи: