Крвав инцидент на свадба

Loading...

Двајца сватови кои присуствувале на свадба во Славонија, биле тешко повредени откако во непосредна близина на поворката со гости експлодирала импровизирана топовска граната.За инцидентот се осомничени две лица на возраст од 32 и 47 години кои сами направиле топ, кој потоа го наполниле со барут и со хартија, а проектилот го истрелале пред куќа во моментот кога се движела свадбена поворка.
Покрај двајцата повредени гости, оштетени се и две куќи и два автомобила.За инцидентот се осомничени две лица на возраст од 32 и 47 години кои сами направиле топ, кој потоа го наполниле со барут и со хартија, а проектило

loading...
Loading...