Крвав масакар денеска во Босна

Вистински хорор ја потресе Босна кога 49-годишниот Алија Х. ја уби својата поранешна сопруга со секира, откако ја видел со новиот љубовник.Според податоците од медиумите, хоророт се случил утринава околу 8 часот кога насилникот влегол кај поранешната сопруга, ја видел со непознат маж и брутално ја убил, заедно со него.
Аваз неофицијално дознава дека сопружниците воделе бракоразводна парница и не живееле заедно.
Повеќе детали се најавени за подоцна.
 Според податоците од медиумите, хоророт се случил утринава околу 8 часот кога насилникот влегол кај поранешната сопруга, ја видел со непознат маж и

Пронајдете не на следниве мрежи: