КРВАВ НАСТАН ГО ЗГРОЗИ БАЛКАНОТ: Педесет годишен човек десет пати го прободело татко му со штрафцигер!

Педесетгодишен Србин го убил својот татко со штрафцигер во нивната семејна куќа. Според податоците од српскиот Ало, се работи за 51-годишниот Г.М. кој го убил својот 93-годишен татко.Според неофицијални податоци на порталот, Г.М. подолго време работел во Франција и Германија, но се вратил поради финансиски проблеми. Тој бил примен во психијатриска болница и имал психички проблеми.
Синот и таткото започнале расправија, која кулминирала кога тој се разбеснил, земал штрафцигер и го прободел десетина пати таткото, по што старецот починал на лице место.Според неофицијални податоци на порталот, Г.М. подолго време работел во Франција и Германија, но се вратил поради финансиски проблеми. Тој бил прим

Пронајдете не на следниве мрежи: