КРВАВА ГЛЕТКА: На Фејсбук го пренела убиството на нејзиното момче!

Лавиш Рејнолдс на Фејсбук во живо го пренела убиството на своето момче. Неа и нејзиното момче Филипс Кастела (32) полицијата ги запре бидејќи им било расипано светлото од возилото.Полицаецот од Кастела побарал да ја покаже возачката дозвола.
Момчето во автомобилот имало оружје што тоа ѝ го кажал и на полицијата, но додека го вадел паричникот полицаецот мислел дека ќе му го впери пиштолот па избрзал и испукал четири куршуми во него. 
Момчето веднаш било пренесено во болница, но за жал таму починало.
Полицаецот од Кастела побарал да ја покаже возачката дозвола.
Момчето во автомобилот имало оружје што тоа ѝ го кажал и на полицијата, но до

Пронајдете не на следниве мрежи: