Крвава одмазда: Си ја претепа својата колешка поради добиениот отказ!

Loading...

Девојката во зелена јакна добила отказ од бутик поради тоа што колешката ја наклеветила дека не си ги извршувала до крај работните обврски.Избрканата девојка со својата пријателка ја начекале поранешната колешка во холот на трговскиот центар.
Што се случило потоа можете да погледнете си самите во видеото што следува…

 
Избрканата девојка со својата пријателка ја начекале поранешната колешка во холот на трговскиот центар.
Што се случило потоа можете да погл

loading...
Loading...