КРВАВА ТРАГЕДИЈА ПОРАДИ СТАРИ СМЕТКИ: Го застрелал пријателот, а потоа…

Loading...

Воин Миленковиќ (59) утрово околу 4 часот го застрелал Миленко Николиќ (56) со три куршуми од „магнум 357“.Миленковиќ по тоа извршил самоубиство, а мотивот на нивната крвава трагедија бил неговиот сомнеж дека Николиќ го издал на полицијата.
Полицијата неговото безживотно тело го пронашла околу 7 часот со прострелана рана на главата. Обвинителството наложило обдукција по која ќе се знае точната причина за смртта.
Нетрпеливоста и кавгата помеѓу Миленковиќ и убиениот Николиќ датира уште од пред неколку години. Миленковиќ по тоа извршил самоубиство, а мотивот на нивната крвава трагедија бил неговиот сомнеж дека Николиќ го издал на полицијата.
Полиц

loading...
Loading...