КРВАВО: Девојка се убила скокајќи од 7 спрат од Студентскиот дом!

Девојка од Преполја С.Е, студентка во втора година на Медицинскиот факултет, извршила самоубиство скокајќи од седмиот спрат од Студенсткиот дом во Подгорица.Самоубиството се случило синоќа околу 22 часот.
Иако екипата од Итната помош брз стигнала на местото, лекарите успеале да и констатираат само смрт на девојката.
Полицијата направила увид, но засега не е познат мотивот поради што девојката се самоубила.  Самоубиството се случило синоќа околу 22 часот.
Иако екипата од Итната помош брз стигнала на местото, лекарите успеале да и констатираат са

Пронајдете не на следниве мрежи: