Кучето цимолело, па го однеле на ветеринар. Она што го виделе на рентген ГИ ШОКИРАЛО!

Loading...

Гледајќи дека кучето им цимоли и трпи силни болки, сопствениците ја однеле својата данска дога во ветеринарната болница во Портланд, каде што беше утврдено дека изела „нешто лошо“.Догата била пратена на рентген кој покажал присуство на странско тело во стомакот.
По двочасовната операција, докторката Ешли Меги ја открила причината за болките: кучето голтнало 43 чорапи!
„Ова веројатно е најнеобичниот случај во историјата на оваа ветеринарна станица“, изјавила претставничката на оваа болница.

Таа навела дека догата им била вратена на сопствениците еден ден по операцијата и дека е жива и здрава.
Но, не е познато дали чорапите и понатаму и` се омилено јадење…
Ова е фотографија од извадените чорапи.
Догата била пратена на рентген кој покажал присуство на странско тело во стомакот.
По двочасовната операција, докторката Ешли Меги ја откри

loading...
Loading...