Куќата Кардашијан – Одом на продажба

Loading...

Куќата на Клои и Ламар достигна високи 5.499 милиони долари на листата за продажба Со разводот, ѕвездата од реалното шоу “Кардашијанови” Клои Кардашијан и нејзиниот наскоро поранешен сопруг, играчот во Лос Анџлес Клиперс, Ламар Одом, го сместија на продажба својот дом во Тарзана, Калифорнија кој чини високи 5.499 милиони долари. 
На следниот ЛИНК можете да ги видите разголенитте фотографии од Ким Кардашијан. 
На следниот ЛИНК може да ја дознаете тајната за џиновскиот задник на Ким. Со разводот, ѕвездата од реалното шоу “Кардашијанови” Клои Кардашијан и нејзиниот наскоро поранешен сопруг, играчот во Лос Анџлес Клипе

loading...
Loading...