Купете го замокот на Thor за 200 милиони долари

Loading...

Преселувањето во нов стан или куќа е макотрпна работа, а најверојатно ќе потрошите и куп пари на живеалиште што не го сакате…особено во денешната економска клима. Кога веќе мора да трошите, зашто да не живеете во свет од фантазијата?„Замокот“ на суперхеројот Thor се наоѓа во Асгард, што е нормално замислена планета. Но, блогот Movoto проба да ги пресмета трошоците за правење на сопствен замок, блиску до оној на Thor. Целокупниот потфат би ве чинел $212,716,200!
Секако, локацијата е еден од главните проблеми овде. Асгард не постои, па ќе мора да се задоволите со Uppsala, област во Шведска, која е најблиску до планетата на Thor според флората и фауната таму. За да се пресмета големината на замокот, беше спореден со Кремлин, како една од најголемите палати во светот.
Повеќе на: GSM.mk„Замокот“ на суперхеројот Thor се наоѓа во Асгард, што е нормално замислена планета. Но, блогот Movoto проба да ги пресмета трошоците з

loading...
Loading...