Купил куќа на аукција, но кога влегол внатре се запрепастил!

Loading...

Еден маж купил на аукција една огромна вила која се наоѓа во  северниот дел на Лондон, а ја платил дури 450 илјади фунти. Но човекот доживеал

loading...
Loading...