Купила венчаница а на неа забележала ТРОГАТЕЛНА ПОРАКА од која ќе ви се стегне срцето!

Порака од која ќе ви се стегне срцето.Во Сент Џема домот за стари и изнемоштени во Велика Британија се наоѓа една добротворна продавница од која целиот приход од продадената облека оди за помош на заболени од рак.
Во неа најчесто се продава половична облека, а една од нивните посвежи работи е и оваа преубава венчаница.
Што е тоа закачено на неа? Во прашање е порака од личноста која ја донирала.
На ливчето пишува: „И посакувам на дамата која ќе ја купи оваа венчаница да има преубав и среќен живот со својот сакан сопруг, 56 години какви  што јас ги имав. Бев многу среќен што се оженив со дама каква што е мојата сопруга“.  
Кога вработените во домот ја виделе пораката, знаеле дека мора да пронајдат личност која ја напишала.
Ја споделиле оваа неверојатна приказна на социјалните мрежи, па така го нашле претходниот сопственик кој сепак сакал да остане анонимен.Во Сент Џема домот за стари и изнемоштени во Велика Британија се наоѓа една добротворна продавница од која целиот приход од продадената облека оди

Пронајдете не на следниве мрежи: