Купката со јаболков оцет ќе ви помогне да излечите разни инфекции…

Loading...

Јаболковиот  оцет има  широка примена. Може да ви помогне  да ги отстраните масните дамки од кујнските површини и  слично.Освен тоа, добар  е за вашата кожа.Само, јаболковиот оцет  ќе треба да го разредите  со  вода бидејќи  е доста јак.За примена на кожата  користете мали количини  во  некои  случаи и  неколку капки. Можете да направите купка  која  добро  ќе ѝ дојде на вашата кожа.Ќе го намалите ризиакот од  настанувањето на  воспаленија. Ќе ви помогне  да излечите разни инфекции предизвикани   од бактерии.Освен тоа, добар  е за вашата кожа.Само, јаболковиот оцет  ќе треба да го разредите  со  вода бидејќи  е доста јак.

loading...