Купувачите во шок: Погледнете што се продаваше во продавницата!

Loading...

Една продавница во Норвешка претера со својата шега за Халовин. Предизвикаа згрозеност во јавноста откако во еден дел имаше ставено човечки раце на продажба. Родителите и децата останале шокирани во текот на шопингот. Помеѓу костимите за Халовин во еден дел имало спакувани лажни отсечени човечки раце со крв низ нив.
Реакцијата на родителите била жестока,  а артиклите веднаш се повлечени од продажба.
„Не сакавме да предизвикаме загрозеност и да вознемириме некого, особено не децата и веднаш ги повлековме од продажба“ велат од компанијата.
Фотографијата може да ја погледнете на следната страна, но, напоменуваме дека е ВОЗНЕМИРУВАЧКА!

Родителите и децата останале шокирани во текот на шопингот. Помеѓу костимите за Халовин во еден дел имало спакувани лажни отсечени човечки раце со

loading...
Loading...