Кутрата Тања Савиќ: Се скарала со сопругот, ја тера да…

Loading...

Тања Савиќ се скарала со сопругот Душан Јованчевиќ бидејќи тој инсистира повтоно  да одпатуваат  во  Австралија! Расправијата кулминирала на одморт во Дубаи…„Душан ѝ соопштил на Тања дека сака на почетокот на следниот месец да оспатуваат во Голд Кост, каде живее неговата мајка и брат. Таа прво  се обидела да му  објасни дека тоа не е добра идеа бидејќи моментално  одлично  ѝ оди  со  настапите во  регионот и  не сака да го расипе тоа, но  не вредело. Душан за време на одморот во  Дубаи инсистирал на тоа и  толку  многу  се скарале што  сега зборуваат  само  службено бидејќи тој  ѝ е менаџер.

Тања ми  се жалеше на него, вели  дека е невозможно да се воспостави нормален однос со него и  дека повеќе нема намера да му  ги исполнува хировите. Таа нема да попушти по  прашањето  за одење во Австралија бидејќи тоа минатиот па  тоа доведе до нарушување на нејзината кариера, која едвај  ја спаси“, вели блиска пријателка на пејачката.
Ова не е прв пат поранешната ѕвезда на Гранд  да има проблеми  во бракот поради  Австралија. Првите две години нејзиниот сопруг ги зема пасошите на децата и  се закануваше дека  ќе ги однесе на другиот континент, додка во  февруари 2016 се зборуваше дека се пред развод.„Душан ѝ соопштил на Тања дека сака на почетокот на следниот месец да оспатуваат во Голд Кост, каде живее неговата мајка и брат. Таа прво&nbs

loading...