Лавовите испратија порака до Југослав: Ние сме тука за Македонија и за народот, а вие продавате достоинство за пари!

Горан Ангелов, претседател на МПЗ „Андон Лазов Јанев – Ќосето“ од Велес и екс-припадник на специјалната единица „Лавови“ на својот Фејсбук профил одговори на статусот на Југослав Петровски од “шарените“ и му порача “ние сме тука за Македонија и за народот, а вие продавате достоинство за пари“.-Еве пошто прашуваш ќе ти одговорам, ние сме тука и не има се повеќе, и секогаш ќе се бориме за Македонија, и тоа бесплатно, со срце и чест. За разлика од вас кои земате грдни милиони за да фабрате, уништувате. Ние сме македонските патриоти и со тоа се гордееме. А вие со што се гордеете. Со тоа што го продавате достоинството за пари, на богати спонзори однадвор за да ја поганите земјата. Ние сме на страна на народот, а вие на парите. Разликата е многу јасна и видлива. Но овој народ поминал и надживеал многу како вас. Ние сме тука, а вие?, напиша Ангелов.
-Еве пошто прашуваш ќе ти одговорам, ние сме тука и не има се повеќе, и секогаш ќе се бориме за Македонија, и тоа бесплатно, со срце и чест. За раз

Пронајдете не на следниве мрежи: