Лажна надеж: Пронајдените делови не му припаѓаат на малезискиот авион

Loading...

Остатоците кои се опишани како неидентификуван материјал и кои беа пронајдени на плажа недалеку од Аугуста, на нешто повеќе од 300 километри јужно од Перт, сепак не му припаѓаат на исчезнатиот малезиски авион.Австралиското биро за безбедност на сообраќајот денеска отфрли било каква поврзаност помеѓу пронајдениот материјал на плажата во југо-западна Австралија и исчезнатиот малезиски авион.
И додека растат фрустрациите поради неуспехот при пронаоѓањето на исчезнатиот авион на летот МН370, австралискиот координативен центар денеска соопшти дека подводното истражување со мини подморница е скоро при крај и дека ништо не е пронајдено.
Авионот со 239-те патници летал од Куала Лумпур кон Пекинг на 8 март и истиот ден мистериозно исчезнал.Австралиското биро за безбедност на сообраќајот денеска отфрли било каква поврзаност помеѓу пронајдениот материјал на плажата во југо-западна Австр

loading...
Loading...