Легендарни машки скривалишта на Дискавери

Loading...

Билјард маса, огромен екран, шанк со повеќе видови алкохол – што е потребно за еден маж да биде среќен? На работ на планината Восач во државата Јута, тимот предводен од Брендон Раф одлучува да изгради „скривалишта“ за мажите какви досега немате видено.Денес во 20 часот започнува серијалот „Легендарни машки скривалишта“ на Дискавери каде тимот на компанијата Фајрмас Метал преуредува гаражи, подруми и неискористени простори во целата земја за да направат за мажите прибежишта набиени со тестостерон.
Ги рушат постоечките простори и создаваат споменици кои ја слават машкоста, креации по мера и механички ремек дела, постојано преминувајќи ги границите со екстремниот дизајн.
Било во прашање да е трошна колиба во рајот на производителите на ракија, преполна со лажни ѕидови и замки кои кријат драгоцени залихи на виски или пак опремување на гаража како воен бункер со доволно оружје да се преживее зомби апокалипса надополнета со неверојатни шанкови со неограничени количества на алкохол, Брендон и Томас ги подигаат барањата на своите клиенти на едно сосема ново ниво.
За тимот на Фајрмас, спасувањето, дизајнирањето и креирањето на машки скривалишта претставува авантура која никогаш не престанува.
Денес во 20 часот започнува серијалот „Легендарни машки скривалишта“ на Дискавери каде тимот на компанијата Фајрмас Метал преуредува га

loading...
Loading...