Легендарниот актер повеќе не личи на себе!

Loading...

Легендарниот актер Џек Николсон, наводно бил на операција за стеснување на желудникот поради вишокот на килограми кои во последно време почнаа да му го загрозуваат животот.Актерот е „уловен“ на утакмица, од страна на новинари а на фотографијата се гледа огромниот стомак и лузна која можеби укажува на операција за стеснување на желудникот, но едно е сигурно, овој актер повеќе не личи на себе. 
Погледнете:
Актерот е „уловен“ на утакмица, од страна на новинари а на фотографијата се гледа огромниот стомак и лузна која можеби укажува на опера

loading...