ЛЕГЕНДАТА НА НАРОДНАТА МУЗИКА ВО МЛАДОСТА: Никогаш не би погодиле дека вака изгледала!

Легендата на народната, фолк пејачката Лепа Лукиќ, од мала ја сакала песната и музиката, но родителите не ѝ дозволувале да пее. Таа се изборила сам

Пронајдете не на следниве мрежи: