Лео конечно доби Оскар?!

Loading...

Многумина беа разочарани кога дознаа дека легендарниот актер Леонардо ди Каприо повторно го испушти Оскарот.Здружението на актери од рускиот град Челјабинкс, беа многу разочарани со фактот дека Американската филмска академија не го додели Оскарот за најдобра машка улога на Леонардо. Тогаш одлучиле нешто да преземат.
Руските актери се организирале, го контактирале Леонардо, и му соопштиле дека тие ќе му доделат Оскар.

Разликата е во тоа што нивниот Оскар не е златен, туку направен е од железо.
-Трофејот кој одлучивме да му го дадеме на Леонардо е многу сличен на оригиналниот Оскар. Овој нашиот, има поатлетско тело и за нас ја претставува силата на волјата. Со овој руски Оскар, сакаме да го поттикнеме Леонардо дека никогаш не треба да се откаже и постојано да оди напред во надежта дека вистинскиот Оскар, еден ден ќе заврши во неговите раце, рекоа руските актери.Здружението на актери од рускиот град Челјабинкс, беа многу разочарани со фактот дека Американската филмска академија не го додели Оскарот за најдо

loading...
Loading...