Леонард Кохен во август во Хрватска

Loading...

Легендраниот музичар Леонард Кохен повторно ќе ја посети Хрватска. На 2 август оваа година, Леонард ќе настапи во арената во Пула. Влезниците се продаваат од 27 до 28 фебруари онлајн, а од први март на сите продажни места низ Хрватска. Цената се движи од 33 до 77 евра.
Ако не сте во можност да заминете на концертот, тогаш барем уживајте во една од најубавите балади на оваа легенда. 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Легендраниот музичар Леонард Кохен повторно ќе ја посети Хрватска. На 2 август оваа година, Леонард ќе настапи во арен

loading...