Леонардо Ди Каприо во врска со косовска убавица?

Loading...

Херојот од Титаник, Леонадро Ди Каприо е во љубовна врска со косовската мисица Афердита Дрешај. Папараците ги уловија на неговата луксузна јахта во Мајами.
Дрешај за тиранскиот весник “Шекули“ вели дека со Лео се ништо повеќе од добри пријатели, а додаде и дека таа не е во љубовна врска со него, туку со пејачот Шпат Касапи. 
Афердита Дрешај (26) Мис универзум на Косово беше избрана во 2011-тата година, а вистинска бура, посебно во српските медиуми предизвика нејзината заедничка фотографија во Бразил со српската убавица Ања Шарановиќ (22).
Дали фотографиите го кажуваат истото што и Дрешај оценете сами.
Извор: www.dailymail.co.uk

 Херојот од Титаник, Леонадро Ди Каприо е во љубовна врск

loading...