Лепа Брена: Наскоро ќе се дознае се!

Loading...

Лепа Брена гостувајќи во емисија откри дека за нејзиниот живот се снима филм.-Оваа година работиме на документарен филм, кој ќе открие многу работи за мене кои до сега не се знаеле, Филмот ќе се вика „Не дозволувај да те украдат од мене“ а ќе ја прикаже мојата кариера од 1982 до 1992 година- откри таа.
Пејачката открила дека и години наназад имала здравствени проблеми, но сега е добра.
-Скршив рака па морав да правам две операции, после шеест месец повторно паднав и на истата рака го искршив лактот, па пак морав да одам на операција.Одлучив малку да успорам зошто имам мака и со тромбозата, која бара од мене да мирувам, а јас сум сосема спротивно од тоа. Не смеете многу да се заморувате ниту да бидете во прегреани простории, но добро е да конзумирате по малку вино кое е добро за циркулација, рекла пејачката низ смеа.
 -Оваа година работиме на документарен филм, кој ќе открие многу работи за мене кои до сега не се знаеле, Филмот ќе се вика „Не дозволувај да

loading...