ЛЕТНА ШЕМА на пензионерите во автобусите на ЈСП!

Нова летна шема на пензионерите во ЈСП автобуситеИмено на еден од нив и покрај климите кои ги има во ЈСП автобусите му било толку жешко па се решил да се соблече.
Фото: press24Имено на еден од нив и покрај климите кои ги има во ЈСП автобусите му било толку жешко па се решил да се соблече.
Фото: press24

Пронајдете не на следниве мрежи: